Vid Baselworld rolex replica 2017 tillkännagav Hublot

Vid Baselworld rolex replica 2017 tillkännagav Hublot Hublot MP-09 Tourbillon Hub-line, den senaste delen av deras Manufacture Piece (MP) klockkollektion. Hublot har utformat ett övertygande 3-sidigt safirkristallfodral som avsmalnar till 6 timmar specifikt för att visa dubbelrotationen av den biaxiella tourbillon. Inte bara skapades fallet för att sätta den biaxiella tourbillon framför och i mitten, den nya rörelsen skapades med maximal synlighet av denna mekanism i åtanke. Så ja, denna Hublot är allt att se och resultatet är en klocka som verkligen skiljer sig från de andra.

Begränsad till 50 titanbitar och 20 stycken i King Gold, Hublot MP-09 Tourbillon Bi-Axis är ännu en begränsad utgåva och åtminstone delvis på grund av svårigheter relaterade till produktionsprocessen. Det är uppenbart att den avvecklade modellen som fungerade i den nedre delen av kristallen inte kan vara lätt att få, men erbjuder en tydlig och obegränsad bild av räckvidden för tourbillon. Detta bör vara en visuell behandling för att bevittna hur den första axeln gör sin fulla rotation varje minut medan den andra axeln gör det på bara 30 sekunder. Resultatet är en till synes frenetisk visning av komplikationer som bäraren kan beundra genom olika vinklar tack vare den distinkta safirglasdesignen.

I en stor, djärv Hublot-stil mäter Hublot MP-09 Tourbillon Bi-Axis-fodret 49 mm i diameter och 17,95 mm i tjocklek. Jag tror att storleken passar designen och kommer att fungera bra för att förbättra synligheten för den biaxiella tourbillon-skärmen. Det ger också 30 m vattenresistens (om du faller i poolen eller något liknande) och både titan- och guldversionerna är färdiga med en rad satiner, glansiga och mikrosandblästrade ytor. I synnerhet är det högpolska på båda sidor av -fenorna och ramen förvandlas trevligt som att du närmar dig Safir tourbillon-fönstret, något fake rolex som jag är säker på kommer att översätta mycket bättre personligen när det gäller grafiken. En annan intressant funktion är hävstångssystemet klockan 9 som förflyttar datumet framåt eller bakåt en dag med lätthet.

HUB9009.H1.RA 43-juvelkaliber är en självlindande rörelse som arbetar med 3 Hz och erbjuder totalt 5 dagars kraftreserv. Sett från baksidan av safirfallet visar rörelsen vilken typ av detaljerad konstruktion och finish som du förväntar dig med antracitgråbelagda broar, en polerad kromskala och, naturligtvis, den tvåaxlade tourbillon-arrayen som fungerar som mest anmärkningsvärda funktionen. Dessutom har båda modellerna av Hublot MP-09 Tourbillon Bi-Axis en svart gummiband med ett spänne i titan eller guldkung.

Med utseendet på en Star Wars-hjälm för en cyborg är Hublot MP-09 Tourbillon Bi-Axis-klockan inte för svag hjärta med tanke på designen och priset. Men även som en åskådare som tittar långt ifrån, skulle jag nästan inte vilja ha det på något annat sätt när det gäller Hublot och deras extravaganta mönster. De har visat sig kunna trivas med kontroverser och leverera den typen av klocka som stoppar oss precis när vi bläddrar igenom #dailywatch-flödena på Instagram. Hublot Bi-Axis Tourbillon MP-09 är prissatt till $ 169 000 i titan, 211 000 dollar i King Gold och $ 190 000 rolex kopia för titan pavé-versionen.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR